abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

IntelliCAD - basissoftware voor AutoCAD-achtigen!

IntelliCAD is open source CAD-software die als alternatief kan dienen voor AutoCAD en wordt door een groot aantal software-ontwikkelaars wereldwijd toegepast om uitwisselbare CAD-software te maken. Bekende namen als BricsCAD, GstarCAD en StabiCAD maken gebruik van IntelliCAD.

IntelliCAD maakt gewoon AutoCAD DWG-bestanden, t/m versie 2009, zodat de uitwisseling geen probleem is. Een ander belangrijk punt is dat IntelliCAD AutoLISP-routines ondersteunt. Dit zijn hulpprogramma's waarmee het tekenwerk kan worden geautomatiseerd. Zo heeft IDEOMA een enorme lijst van dit soort routines (de toolbox). Een voorbeeld daarvan is Borelog, het programma dat boorstaten genereert uit een tekstbestand. Borelog is al getest in BricsCAD en GstarCAD en werkte na een kleine aanpassing! Omdat IDEOMA sinds 1 februari 2007 onafhankelijker is van Autodesk zullen we onze tools meer en meer testen en geschikt maken voor IntelliCAD-pakketten. Daarbij bepalen uw vragen onze prioriteiten!

Lees verder in het engels op de IntelliCAD-website.


IntelliCAD in de wolken!
20/10/10 Het ITC-lid CMS heeft een IntelliCAD-versie uitgebracht die u kunt draaien zonder de software te installeren. Dit noemt men "Cloud Computing". Er wordt een minimaal deel van IntelliCAD gedownload, hetgeen de eerste keer een paar minuten duurt. Het voordeel van deze manier is dat u altijd over de laatste versie van de software beschikt en er vanaf elke computer bij kunt. De DWG-bestanden slaat u daarbij in principe lokaal op. We hebben het voor u getest en het werkte best goed.


Pas op met CADopia
20/4/10 CADopia is wegens wanbetaling geschrapt als ITC-lid. Daarmee is de verkoop van CADopia illegaal geworden, omdat in CADopia onrechtmatig gebruik wordt gemaakt van de IntelliCAD broncode. Gebruikt u CADopia, overweeg dan GstarCAD in plaats van een CADopia-update.


Bricsys geen lid meer van de ITC
11/2/10 Sinds vandaag is Bricsys formeel geen lid meer van het IntelliCAD Technology Consortium (ITC). De directie van Bricsys, jarenlang actief bestuurslid van het ITC, heeft verklaard dat er geen IntelliCAD-broncode meer wordt gebruikt in BricsCAD. Enerzijds is dit een verlies voor de IntelliCAD-community, anderzijds is het prettig dat er weer een onafhankelijke DWG-editor bij is.


IntelliCAD World Meeting 2008 in Griekenland
9/9/08 Van 29 t/m 31 oktober a.s. wordt er een grote internationale conferentie georganiseerd in Athene, Griekenland. Bent u CAD-manager van een groot bedrijf en wilt u lijnen uitzetten voor de toekomst, zorg dan dat u uit de eerste hand kennis neemt van de laatste ontwikkelingen rond IntelliCAD.

Lees verder op www.IntelliCAD.org/WorldMeeting2008.
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv